Odraz "Arabskej jari" v migračnej politike Európskej únie a jej členských štátov - Bolečeková, Martina
Príčiny a dôsledky "Arabskej jari". Postoje Európskej únie a jej členských štátov. Dôsledky pre migračnú politiku.