Integrace přistěhovalců v Evropě - Drábek, Jaroslav
Problematika integrácie imigrantov v Európe. Príspevok popisuje dôležité aspekty tohto javu, politiky a postupy k jeho úspešnému zvládnutiu. Uvádza výhody a nevýhody plynúce z imigrácie ako takej.