Investície z juhovýchodnej Ázie, ázijský impulz - Fabuš, Michal
Definícia priamych zahraničných investícií. Južná, východná, juhovýchodná Ázia a Oceánia a hospodárska kríza. Juhovýchodná Ázia je teraz (2011) charakterizovaná rastom.