Júlové aktivity IASB v oblasti projektov - Ješš, Michal, 1986-
Informácia o stretnutí členov Rady pre medzinárodné účtovné štandardy (IASB,) ktoré sa konalo v júli 2012. Prerokované boli témy: poistné zmluvy, zabezpečovacie účtovníctvo, IAS 28, investičné spoločnosti, zníženie hodnoty finančných nástrojov a klasifikácia a oceňovanie.