Recenzia na publikáciu Antalová, M.: Sociálna kvalita a kvalita pracovného života - Přívara, Andrej, 1983-
Recenzia na monografiu „Sociálna kvalita a kvalita pracovného života“v ktorej sa autorka pokúsila nielen zovšeobecniť a sumarizovať už existujúce poznatky týkajúce sa uvedenej koncepcie, ale aj obohatiť ich o vlastný prínos.