Spoločná diskusia IASB a FASB o vykazovaní výnosov - Ješš, Michal, 1986-
Rada pre medzinárodné účtovné štandardy (IASB) a Rada pre účtovné štandardy finančného výkazníctva (FASB) diskutovala o revidovanom návrhu: Výnosy zo zmlúv so zákazníkmi, ktorý bol vydaný minulý rok. Diskusia sa zaoberala identifikáciou povinností, plnením povinností v priebehu obdobia, licenciami a stratami z nevýhodných zmlúv so zákazníkmi.