Aktívni sa zišli, pasívnych oslovia - Krištofičová, Dagmar
Rokovanie primátorov miest, ktorí sa zišli za účelom vyjasnenia problémov, spoločných potrieb, požiadaviek a vytýčenia cieľov vo verejnej správe. Previazanosť hospodársko-sociálnej a finančnej krízy. Mesto ako stredobod regiónu. Racionalizačné opatrenia.