Zákon o zdravotnom poistení - Matlák, Ján
Úplné znenie zákona č. 580/2004 Z. z. o zdravotnom poistení a o zmene a doplnení zákona č. 95/2002 Z. z. o poisťovníctve a o zmene a doplnení niektorých ďalších zákonov aj s komentárom.