Používanie automobilu zamestnanca pre potreby zamestnávateľa a používanie služobného automobilu (aj) na súkromné účely zamestnanca - Jarinkovičová, Valéria
Pracovné cesty a náhrada výdavkov. Používanie automobilu zamestnanca pre potreby zamestnávateľa. Náhrada za spotrebované pohonné hmoty. Používanie motorového vozidla zamestnávateľa (aj) na súkromné účely zamestnanca. Daň z motorových vozidiel. Praktické príklady.