Spoločenstvo nezávislých štátov: 20 rokov činnosti a skúseností - Horemuž, Martin
Zhodnotenie dvadsaťročnej činnosti SNŠ ako regionálnej medzinárodnej organizácie. SNŠ v rokoch 1991-2000. Inštitucionálna štruktúra SNŠ. SNŠ po roku 2000.