Záujmy občanov a rozpočet obcí a miest - Krištofičová, Dagmar
Participatívny rozpočet v prospech všetkých, v ktorom sa politici a verejnosť schádzajú aby si spoločne zvolili postup tak, aby vyhovoval predovšetkým tým, pre ktorých je mesto určené.