Snaha o revitalizáciu miestnych jazykov v európskej časti Ruskej federácie: prípad republiky Tatarstan - Dziváková, Michaela, 1979-
Jazyková situácia v súčasných republikách európskej časti Ruskej federácie. Snahy o revitalizáciu a derusifikáciu v Tatarstane. Azbuka versus latinka.