Postihovanie mladistvých v trestnom a občianskom súdnom konaní tresty a výchovné opatrenia - Valicová, Viera
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o problematike šikanovania na školách a trestných činoch spojených so šikanovaním. Činitele ovplyvňujúce kriminalitu mládeže. Sankcie, ktoré možno mladistvému v trestnom, ako aj občianskoprávnom konaní uložiť.