Kontrola zamestnávateľa zástupcami zamestnancov - Toman, Jozef
Účasť zamestnancov v pracovnoprávnych vzťahoch. Kontrola odborovým orgánom. Kontrolná činnosť podľa paragrafu 239 Zákonníka práce. Kontrola zástupcom zamestnancov pre bezpečnosť. Kontrolná činnosť orgánov zastupujúcich zamestnancov. Príklady z praxe.