Nové úlohy Slovenskej republiky v boji proti terorizmu - Labuzík, Milan
Doterajší boj SR proti terorizmu je obsiahnutý v prijatých Národných akčných plánoch boja proti terorizmu z rokov 2005, 2006, 2007, ktoré obsahujú konkrétne úlohy boja proti terorizmu. Národný akčný plán boja proti terorizmu na roky 2011 – 2014.