Fúzie a akvizície v prvom polroku - Kmeťko, Miroslav, 1969-
V druhom štvrťroku bolo realizovaných 6 168 fúzií a akvizícií. Celkovo v tejto oblasti viedli Spojené štáty americké, z hľadiska dolárovej hodnoty, nasledované Čínou a Japonskom. Cieľové spoločnosti mali sídlo v Spojených štátoch amerických. Druhou krajinou bola Veľká Británia nasledovaná Čínou.