Neologizmy v Ruskom jazyku - Rechtoríková, Gabriela
Rozvoj slovnej zásoby u študentov vysokých škôl a miesto neologozmov, či už slov prevzatých z iných jazykov alebo vytvorených z domácich zdrojov. Ilustračné príklady.