Nová cudzojazyčná lexika v ruskom a slovenskom odbornom texte - Strelková, Katarína
Pojem cudzí jazyk. Proces preberania cudzích slov v Ruskom jazyku. Nová prevzatá lexika a jej ekvivalenty v slovenskom jazyku.