Interkultúrna komunikácia z hľadiska kontextu alternatívny prístup ku štúdiu interkultúrnej komunikácie - Hrivíková, Tatiana, 1959-
Alternatívny prístup ku skúmaniu interkultúrnej komunikácie z hľadiska kontextu a jeho jednotlivých rovín.