Výkonnosť a efektívnosť vo verejnom sektore - Bobáková, Viktória
Atribúty efektívnosti verejného sektora. Kritériá výkonnosti vo verejnom sektore. Prístupy k meraniu výkonnosti verejnej správy. Komparácia efektívnosti daňovej správy. Komparácia efektívnosti výdavkov na zdravotnú starostlivosť.