Bude odpis části dluhu dalších problematických zemí eurozóny už v roce 2012? - Margan, Florián
Problematika eurozóny, záchranný fond EÚ, problém európskych bánk. Najväčší bankoví veritelia. Rekapitalizácia bánk, náklady na ňu.