Aplikace přístupů beta a sigma konvergence v regionech Visegrádské čtyřky - Melecký, Lukáš
Teoretické vymedzenie konvergencie z pohľadu ekonomických teórií. Reálna konvergencia, nepodmienená vs. podmienená konvergencia, beta konvergencia, sigma konvergencia. Interpretácia výsledkov beta a sigma konvergencie.