Měnící se povaha protekcionismu v období světové finanční a hospodářské krize - Mrlinová, Monika
Vývoj svetového obchodu v období finančnej a hospodárskej krízy. Protekcionizmus v medzinárodnom obchode. Protekcionistické opatrenia v rokoch 2008-2011. Dopad protekcionizmu na najmenej rozvinuté krajiny.