Letting Genie out of the bottle (towards the formulation of policies to promote innovation activities of private firms) - Čaplánová, Anetta, 1967-
Rozdiely v inovačných aktivitách rozličných krajín. Inovácie v rámci krajín OECD. Inovačné aktivity v literatúre. Inovačné aktivity ako reakcia na vonkajšie prostredie. Lekcie na podporu inovačných procesov firiem v tranzitívnych ekonomikách.