PPP jako odpověď na dluhovou krizi? - Němcová, Ingeborg
Vzťah inštitúcií EÚ k PPP projektom. Charakteristické črty PPP projektov. Pozitíva a negatíva. Doterajšie využitie PPP projektov v krajinách EÚ.