Bude Pakistan náš vzor? - Žuffa, Radovan
Rozhovor s P. Nijkampom, jedným z tridsiatich najcitovanejších odborníkov v oblasti ekonomiky. Kam smeruje náš život v mestách. Udržateľný rast miest. Konkurencieschopnosť miest. Väčšie prepojenie Bratislavy s Viedňou či Prahou. India, Pakistan a Čína ako vzory nových miest v budúcnosti.