Relevance of the material deprivation indicator, evidence based on Slovak EU-SILC microdata - Gavuliak, Roman
Indikátor materiálnej deprivácie. Materiálna deprivácia je považovaná ako jedna z dimenzií sociálnej exklúzie. Materiálna deprivácia v kontexte Európskej únie. Hodnotenie indikátora. Zmeny v množstve kondičných požiadaviek. Zmeny v podmienkach na základe ich štatistického významu.