Vliv započítání obchodu se službami na ukazatele zahraničního obchodu - Nezval, Pavel
Vplyv obchodu so službami na ukazovateľ exportnej výkonnosti, miery otvorenosti ekonomiky. Zahraničný obchod so službami a saldo zahraničného obchodu.