Interkultúrne odlišnosti v komunikačnom správaní Rusov a Slovákov - Strelková, Katarína
Prehlbovanie medzinárodných kontaktov a rozširovanie obchodných stykov si vyžaduje veľkú schopnosť medzikultúrnej komunikácie a chápania interkultúrnych rozdielov. Súvislosť medzikultúrnej komunikácie s podnikaním. Komunikačné správanie v sfére spoločenského styku - porovnanie Ruska so Slovenskom. Komunikačné správanie v obchodnom styku.