Možnosti spresňovania charakteristiky kategórií finančnej vedy - Ralbovský, Milan
Financie a ich pôsobenie v hospodársko spoločenskom vývoji sú predmetom oprávnenej kritiky. Zaoberať sa touto kritikou je aktuálne a potrebné. Cieľom príspevku je zaujať stanovisko k tejto kritike, a spresniť charakteristiku niektorých základných kategórii tejto vedy. Môže to slúžiť ako podnet pre jej ďalší rozvoj.