Ako rozvíjať kompetencie manažérov - Teplická, Katarína
Koncepcia kompetencií manažérov, ktorí musia podávať vysoké výkony. Schopnosti a zručnosti manažéra pri výkone danej pozície. Problémy na úrovni top manažmentu vychádzajúce z nedostatočných kompetencií vykonávať túto funkciu.