Nastavte sa na komunikáciu s kolegami - Štaffa, Kamil
Spôsoby ako naladiť komunikáciu medzi kolegami a miera zvládnutia tohto umenia. Osobnostné rozdiely a ich vplyv na komunikáciu. Charakteristiky, ktoré je nutné brať do úvahy. Tipy, ako sa zoznámiť s kolegami.