Využitie metód multikriteriálneho hodnotenia v podnikovej diagnostike - Deáková, Stanislava, 1974-
Charakteristika metód multikriteriálneho hodnotenia a objasnenie ich využitia v podnikovej diagnostike. Aplikácia pri vyhodnocovaní jednotlivých etáp životného cyklu analyzovanej spoločnosti.