Internacionalizmy v odbornom jazyku - Peczeová, Eleonóra
Význam internacionalizácie jazykov pri vytváraní medzinárodnej vedeckej terminológie a vo výučbe jazykov. Stupeň internacionalizácie lexiky nemeckého odborného ekonomického textu na prelome 80. rokov. Vznik internacionalizmov pomocou internacionálnej sufixácie.