Opravné položky k pohledávkám v cizí měně - Líbal, Tomáš
Problematika účtovania pohľadávok v cudzej mene a s ňou súvisiace účtovanie opravných položiek. Postúpenie a odpis pohľadávky. Pohľadávky a závierkový prepočet. Príklady.