Teória obmedzení v projektovom manažmente - Tomišová, Marta
Súčasná situácia pri vykonávaní viacerých projektových úloh súbežne. Teória obmedzení ako spôsob riešenia problematiky vykonávania viacerých projektových úloh súbežne. Aplikácie teórie obmedzení pri plánovaní projektov.