Jak nevybírat auditora/auditorskou společnost - Hula, Jiří
Hľadanie úspor v oblasti audítorských služieb (cutting cost approach). Výber kvalitnej audítorskej spoločnosti a skutočného znalca - audítora. Na čo si treba dávať pozor pri hľadaní kvalitného audítora. Príklady.