Revisiting new managerial competences: is there enough motivation to apply them? - Šajgalíková, Helena
Výsledky prieskumu nových manažérskych kompetencií v kontexte znalostnej ekonomiky. Prehľad 22 nových manažérskych kompetencií a motivácia manažérov využiť ich v reálnom živote. Výsledky sa vzťahujú na slovenských manažérov, v porovnaní s manažérmi iných krajín Európskej únie. Metodológia, výsledky prieskumu.