Internetové zdroje ako doplnkový materiál pre výučbu ekonomickej nemčiny - Maier, Tomas, 1965-
Špecifiká využitia internetu v ekonomickej nemčine. Webová stránka Forum Wirtschaftsdeutsch. Stránka Deutsche Welle - Marktplatz. Markt online.