[Aktuálne problémy financií malých a stredných podnikov] - Kubranová, Magdaléna, 1956-
Recenzia na monografiu, ktorá sa venuje financiám malých a stredných podnikov so zámerom poskytnúť komplexné a aktuálne zdroje informácií a širší pohľad na danú problematiku.