PPP a financovanie verejných potrieb - Hodál, Matej
PPP je efektívnym nástrojom na uspokojovanie verejných potrieb. PPP projekty môžu realizovať všetky druhy orgánov verejnej správy a táto príležitosťje otvorená aj pre obce. Úvod do tejto komplikovanej a rozsiahlej problematiky.