PPP projekty a problematika vyvlastnenia a obmedzenia vlastníckeho práva - Holub, Dušan
Zohľadnenie právnej úpravy vyvlastnenia je v prípade PPP projektov dôležité, pretože vo väčšine PPP projektov dochádza k výstavbe nového diela, prípadne jeho rekonštrukcii, čo môže znamenať zásah do vlastníckych práv tretích osôb. Zákon č. 669/2007 Z.z., problematika vyvlastnenia v novele stavebného zákona č. 118/2010 Z.z.