Tendencie ekonomickej integrácie v postsovietskom priestore - Drieniková, Kristína, 1982-
Spoločenstvo nezávislých štátov ako základ pre integráciu. Integračné snahy v rámci EurAsEC. Perspektívy ďalších integračných snáh.