Štruktúra optimálneho modelu e-learningovej výučby v predmete tovaroznalectvo na stredných odborných školách - Jurkovičová, Lujza
Východiskový stav vo výučbe predmetu tovaroznalectvo na stredných odborných školách. Obsahová štruktúra e-learningových kurzov v predmete tovaroznalectvo.