Další evropská regulace. Na scénu přichází PRIPs - Mesršmíd, Jaroslav
Európska komisia zverejnila návrh nariadenia k PRIPs (Packaged Retail Investment Products), ktorý bude plniť úlohu nastavenia harmonizovaných podmienok distribúcie produktov plniacich investičnú funkciu.