Právny rámec štátnej pomoci v PPP - Lukačovičová, Iva
PPP a štátna pomoc. Definovanie štátnej pomoci. Právne predpisy EÚ pre PPP projekty v oblasti štátnej pomoci. Právne predpisy, ktoré priamo alebo nepriamo upravujú PPP v SR.