Hospodárska súťaž v prostredí PPP projektov - Vačoková, Lenka, 1983-
Vzťah hospodárskej súťaže a PPP projektov. Autorka vymedzuje jednotlivé ustanovenia zákona o ochrane hospodárskej súťaže, ktoré majú význam pri projektoch verejno-súkromného partnerstva. Venuje sa aj aktuálnej novele zákona, hlavne pri koncentrácii a okrem teoretického vymedzenia tohto vzťahu uvádza aj konkrétny prípad porušenia pravidiel hospodárskej súťaže na úseku PPP. Nedovolené formy obmedzovania hospodárskej súťaže. Kartelové dohody v oblasti PPP projektov.