Zákon o konkurze a reštrukturalizácii v kontexte PPP - Veterníková, Mária, 1964-
Príspevok podáva stručnú charakteristiku pojmu PPP a právnej regulácie realizácie PPP projektov v SR. Autorka sa zamerala na oblasť insolvenčného práva a približuje novelu zákona o konkurze a reštrukturalizácii, ktorá mala okrem iného riešiť prípadný konkurz koncesionárov v rámci PPP projektov. Podáva tiež informáciu o aktuálnom stave v predmetnej úprave v súvislosti s PPP projektami.