Klimatické zmeny jako zdroj inovací pro budoucnost - Bresch, David
Výskum klimatických zmien je v posledných desaťročiach zdrojom významných inovácií nie len pre poisťovne, ale tiež pre priemysel, obnoviteľné zdroje a neziskové organizácie. Znalosť rizika a úloha poistenia v tejto situácii.