Povodňové mapy: pojistitelé mění nástroj pro řízení rizika - Machová, Marcela
Riadenie rizika vzniku povodní na českom poistom trhu. Systémy na správu rizika povodní - povodňové mapy zobrazujúce záplavové územia. Povodňové mapy na webových stránkach ČAP (Česká asociácia poisťovní).